Главная » Статьи » Тесты [ Добавить статью ]

ELEMENTARY TEST - 1
1. A- Hello, what ______ your name?
A) is B) are C) am D) be
2. ______ name is John. And my ______ is Johnson.
A) Your / surname B) My / surname
C) I / surname D) I / name
3. My name is Lisa. ______ Lisa Peterson.
A) My am B) I is C) I am D) I
4. ______ name is Apple. ______ Ann Apple.
A) His / She B) His / He’s C) Her / She’s D) His / His
5. “Where ______ John from?” “______ from the US.”
A) is / He’s B) is / His C) am / He’s D) is / She’s
6. ______ are you from? Japan.
A) What B) Who C) Where D) When
7. Where ______ you ______ ?
A) is / from B) are / in C) are / is D) are / from
8. ______ from Spain. I’m Rodriguez .
A) I’m B) He’s C) You’re D) She’s
9. Pierre is a French boy. ______ from ______ .
A) He’s / France B) His’s / French
C) His / France D) He / France
10. Lisa and Max are Americans. ______ from U.S.A.
A) There B) Their C) They’re D) Their’re
11. “What ____ their _____?”
“Alexander and Philip.”
A) are/name B) is / name C) is / names D) are / names
12. I ______ 22 years old, but Andrew ______ 20.
A) am / am B) are / am C) am / is D) are / are
13. Mark______ 19, but Brian and Denis ______ 26 and 28.
A) is / are B) are / is C) are / are D) am / are
14. “What ______ this?”
“It’s ______ umbrella.”
A) are / a B) is / a C) is / an D) its / an
15. Oxford is ______ English university.
A) an B) the C) a D) *
16. Toyotas ______ Japanese ______ .
A) is a / car B) is / car C) are / cars D) is / cars
17. “What is ______ ?”
“She is a bank manager.”
A) his job B)she job C) he job D) her job
18. 0/2/11/18/20 Find the correct alternative.
A) oh / twelve / eighteen / twenty
B) zero / two / one-one / eighteen / twenty
C) zero / two / eleven / eighteen / twenty
D) zero / two / eleven / eighty / twenty
19. “How old is your aunt?”
“______ is 29.”
A) She B) He C) She’s D) He’s
20. “Where ______ she from?”
“She ______ from Japan.”
A) are / is B) is / is C) is / am D) are / are
21. This ______ my friend. ______ name’s Richard.
A) are / His B) is / My C) is / His D) his / His
22. They ______ Lisa and Max. They ______ from the USA.
A) is / is B) are / is C) are / are D) is / is
23. “What is ______ name?” “My name’s Carlos.”
A) his B) her C) your D) my
24. This is my sister. ______ name is Laura.
A) His B) My C) Her D) Its
25. I have ______ brother. ______ name is David
A) an / His B) a / Her C) a / His D) * / His
26. Hello! My ___ ___ Maria. I ___ ___ Mexico.
A) name is / from am B) is name / from am
C) name is / am from D) name am / is from
27. Is Catherine ______ sister?
A) he B) you C) your D) yours
28. We ______ students.
A) are a B) is C) are D) am
29. I ______ student.
A) is / an B) am / * C) am / a D) am / the
30. She ______ Italy.
A) are from B) is at C) is from D) am from
31. He is ______ teacher.
A) a B) an C) * D) the
32. I live ______ a house ______ Los Angeles.
A) * / in B) in / in C) in / * D) at / in
33. “______ is your phone number?”
“It’s 2229"
A) Where B) How C) What D) Who
34. “______ are you?”
“I’m Alex.”
A) Which B) How C) What D) Who
35. What’s this ______ English?
A) * B) in C) at D) on
36. Champaigne is ______ French drink.
A) a B) the C) an D) *
37. Oxford is ______ English university.
A) a B) an C) the D) *
38. A Mercedes is ______ German car.
A) a B) an C) the D) *
39. English is ______ international language.
A) a B) an C) the D) *
40. Milan is ______ Italian city.
A) a B) an C) the D) *
41. A JVC is ______ Japanese camera.
A) a B) an C) the D) *
42. I have two ______ .
A) sister B) sisters C) a sister D) sister’s
43. It’s ______ Spanish orange.
A) a B) an C) the D) *
44. It’s ______ green apple.
A) a B) an C) the D) *

1-A 2-B 3-C 4-C 5-A 6-C 7-D 8-A
9-A 10-C 11-D 12-C 13-A 14-C 15-A 16-C
17-D 18-C 19-C 20-B 21-C 22-C 23-C 24-C
25-C 26-C 27-C 28-C 29-C 30-C 31-A 32-B
33-C 34-D 35-B 36-A 37-B 38-A 39-B 40-B
41-A 42-B 43-A 44-A
Категория: Тесты | Добавил: nickon (12.09.2015)
Просмотров: 974 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar